Известие

Collapse
No announcement yet.

Мига лампата за подгряване - 145JTD

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Мига лампата за подгряване - 145JTD

Преди два дена паля колата, оставям да изгаснат всички лампи както си му е реда и след като я запаля лампичката за подгревните свещи както е изгаснала започва да мига в продължение на 10-15 секунди и след това спира. Това става всеки път когато запаля колата и няма никаква разлика във вървежа на колата всичко си работи нормално. Има ли някакъв сериозен проблем на който да обърна внимание ?
    Alfa Romeo 146 1.9 JTD 105 k.c. '99

Първоначално публикувано от Raiko0 Покажи съобщение
    Преди два дена паля колата, оставям да изгаснат всички лампи както си му е реда и след като я запаля лампичката за подгревните свещи както е изгаснала започва да мига в продължение на 10-15 секунди и след това спира. Това става всеки път когато запаля колата и няма никаква разлика във вървежа на колата всичко си работи нормално. Има ли някакъв сериозен проблем на който да обърна внимание ?
    Изгоряла подгревна свещ.
    Alfa Romeo 156-2.4jtd 'Турбо Въглища' Alfa Romeo 145-1.6 Boxer 'Италианското Порше' Alfa Romeo 156-2.0 Twin Spark 'Донора' Aprilia SR 50 H2O 2006 'Баси резачката'Honda CBR 600 F2

Comment

А сериозно ли е да карам известно време така ?

Comment

Първоначално публикувано от Raiko0 Покажи съобщение
        А сериозно ли е да карам известно време така ?
        Давам ти гаранция до първия студ под 15-20 градуса под нулата, че няма да имаш никакви ядове И на мен ми свети в момента.
        Аз съм карал с 3 изгорели от ранна пролет до късна есен. Перка си жтд-то и няма грижи
        _______
        146 JTD - ex
        Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Карай спокойно няма проблем.Може и да не е само една свещ.
          Alfa Romeo 156-2.4jtd 'Турбо Въглища' Alfa Romeo 145-1.6 Boxer 'Италианското Порше' Alfa Romeo 156-2.0 Twin Spark 'Донора' Aprilia SR 50 H2O 2006 'Баси резачката'Honda CBR 600 F2

Comment

O.K. Благодаря ви за инфото

Comment

Аз изкарах цялата зима с мигаща пружинка.В големите студове пали трудно.Трябваше да въртя поне по 4 пъти докато запали.Можеш да караш поне до зимата.
              Alfa Romeo 146 1.9 JTD 105кс 2000г

Comment

Working...
              X